18 January, 2009

Peluang Berinternet

Salam semua..

Sekarang tengah ada peluang main internet, sebab ada rakan2 kerja yang lain ada broadband so pinjam la kjp nak layan2 blog..Rindu tuu nak maen blog,heheh..Tapi dalam blog ni tak boleh nak cerita panjang2 sebab sibuk nak hadapi exam induksi dulu. InsyALLAH 23hb ni aku habis induksi dan maybe lepas raya cina akan mula bertugas.. Cerita2 sepanjang aku berada di kursus ini mungkin akan dikongsi bila aku balik rumah yer.. Tak Sabar plak nak menulis panjang2 lagi,heheh..Doakan aku untuk berjaya habiskan kursus ini,ok..

Sekian..

7 comments:

snm said...

salam kylex :)
waaahh..sempat blogging yek? cpt2 update yek..cuti CNY pun lama..blh la sharing dgn kami semua :D

.:dura:. said...

salam kylex..
gudluck for ur exam induksi...
hadapinya dgn tenang...
pastu cepat2 lepas giat ber'blogging yer....
ni mcm dah lebih 40 hari jer...hehehe..
at least short post ni dpt mengilangkan sedikit kerinduan...hehe...

fathiyyah said...

uish,nak dekat sebulan lebih akhirnya kamu kembali!!

go go!

:)

Sunshine in the morning said...

salam..

kylex..leh mnx mail..
tuk di invite olehku..;DD

kylex said...

Salam semua.

snm: Rindula,tu yg menyempatkn diri tulis blog walaupun sket,heheh..Sedang mengarang blog ni sebelum masuk keje nex week.

dudu: Dah habis exam,alhamdulillah bleh wat :). Memang lebih 40 harila,huhuh..

fathiyyah: im back,heheh..Tapi nak msk keje dah nex week,huhuh..moga tmpt br nnt ada intenet :)

sunshine: boleh aja..ni emel sy --> khairil_phatcrew@yahoo.com

kylex said...

sunshine: ni die emel blog -->rohiminismail@gmail.com..salah kasi plak,pttla xleh bc ur blog..

Sunshine in the morning said...

hehe..
ok2..
thx ek..
da invite da..
ade mse moh le melawat2..
huhu